DSC_0023.JPG

Team

annelies
Annelies Kollau (Bestuurslid en mede oprichtster), heeft als speelster een enorme toneelervaring opgebouwd en was enkele jaren regisseuse bij het “Baardwijks Toneel". Ook was ze vele jaren de regieassistente bij onze collega's van Kindermusicalgroep “De Notenkrakers".

RUUD Ruud Verkoeijen (Muzikaal leider / arrangeur en bestuurslid), is als docent verbonden aan de Tilburgse Muziekschool en heeft een conservatoriumopleiding achter de rug. Is naast dirigent tevens componist en arrangeur. Heeft jaren ook de muzikale leiding bij Kindermusicalgroep “Picolino" in Den Bosch gehad en is inmiddels al weer vele jaren bij “De Notenkrakers" actief. Een muzikale duizendpoot die de Djemmers op tijd zal voorzien van de nodige muzieknoten en bij de voorstellingen het orkest zal leiden. Is tevens mede oprichter van Djemm!
aukje Aukje van de Wiel (Regie en Choreografie), is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater met minor 'regie'. Zij past in verband met haar nog jeugdige leeftijd en enorme enthousiasme perfect in het creatieve team van Djemm! Aukje is tevens alweer 10 jaar choreografe en 3 jaar regisseuse bij 'De Notenkrakers'. Daarnaast is zij professioneel musicalperformer. Zij heeft inmiddels rollen in 'Hoe overleef ik mijn eerste zoen' en 'SpangaS Life!' op haar naam staan.
toine

Toine van de Wiel (Voorzitter/Productieleider), is al tevens vele jaren in deze functie actief bij kindermusicalgroep De Notenkrakers (Waalwijk) en is mede oprichter van Djemm! Is eerste aanspreekpunt namens Djemm!

mari

Mari Hamers (Penningmeester),is 'van huis uit' enthousiast toneelspeler. Nadat de vereniging waarvan hij lid was 'ter ziele ging' heeft hij zich aangemeld bij Djemm! omdat de passie en de beleving die hij bij de Djemmers had ontdekt na het bijwonen van enkele repetities en een voorstelling hem 'uit het hart' gegrepen waren.

Hij wil graag een binding houden met het theater en met de jeugd middels een bestuursfunctie bij Djemm!

annemiek

Anne-Miek Wijsman, is al jaren lid van Pop/theaterkoor “The Longstreet Singers" uit Waalwijk en heeft met deze groep ook enkele producties op de planken gezet. Ook zingt ze bij het “Zuid Nederlands Concert Koor" in Dongen en speelt ze nog 'n beetje saxofoon op de Muziekschool “De Heraut" in Kaatsheuvel. Ieder jaar, in het laatste weekend van augustus, helpt ze mee met het “Kraok Festival" in Loon op Zand.

Ze volgt Djemm! vanaf het begin, is per januari 2012 nieuw binnen het bestuur en mede verantwoordelijk voor de sponsorwerving.

Edit Bartos, is dit jaar het creatief team komen versterken in de functie van vocal coach en solisten repetitor. Ze is afgestudeerd logopediste met specialisme zang en geeft o.a. les op Fontys Tilburg. Heeft zelf in musicals gespeeld en was o.a. Peter Pan in de gelijknamige professionele versie.

Meer informatie